Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Συρία: 69 ένοπλες οργανώσεις συμφωνούν με τους όρους της εκεχειρίας



Το ρωσικό κέντρο συντονισμού στη Συρία έλαβε από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατάλογο 69 ένοπλων οργανώσεων της αντιπολίτευσης, οι οποίες συμφωνούν με τους όρους της παύσης των εχθροπραξιών στη Συρία, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Το κέντρο ανέφερε πως στον κατάλογο περιλαμβάνονται οι οργανώσεις που είχαν επιβεβαιώσει τη συμφωνία τους μέσω της Ανώτατης Επιτροπής Διαπραγματεύσεων της αντιπολίτευσης, καθώς και εκείνες που είχαν δηλώσει απευθείας στις ΗΠΑ πως συμφωνούν με την εκεχειρία.

Η Ρωσία έχει ήδη λάβει η ίδια δηλώσεις πως συμφωνούν με την εκεχειρία από 17 ένοπλες οργανώσεις της «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης» της Συρίας, ανέφερε το κέντρο σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Interfax.

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως το κέντρο έχει καταγράψει έξι περιστατικά βομβαρδισμού οικιστικών περιοχών της Δαμασκού το Σάββατο (27/2) από περιοχές που τελούν υπό τον έλεγχο της «μετριοπαθούς αντιπολίτευσης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου