Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τώρα που οι ισλαμιστές καταρρέουν στην Συρία, οι ΗΠΑ ζητούν από την Ρωσία να σταματήσει τους βομβαρδισμούς!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Mετά την κατάρρευση του μετώπου για τους ισλαμιστές σε Χαλέπι και Ντεράα και την συνεχή προέλαση του συριακού Στρατού τις τελευταίες ημέρες, οι ΗΠΑ έσπευσαν αμέσως να δώσουν την στήριξή τους στην υποτιθέμενη "συριακή αντιπολίτευση" ζητώντας από την Ρωσία "να σταματήσει τους βομβαρδισμούς".

Μόλις την προηγούμενη ημέρα ο Αμερικανός ΥΠΕΞ στην επίσκεψή του στην Ρώμη δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες Ιταλών διαδηλωτών οι οποίοι του φώναζαν "εσείς φτιάξατε το ISIS"

Φυσικά οι Καραμπινιέροι τον προστάτεψαν από οποιαδήποτε περαιτέρω επαφή.

Λίγο πριν το τέλος της  συνέντευξης Τύπου, μετά τη συνάντηση του...ΥΠΕΞ των ΗΠΑ με τον Ιταλό ομόλογο του Πάολο Τζεντιλόνι, προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα που "πρέπει να ληφθούν ενάντια στο ISIS", διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα.

Τη στιγμή που οι δύο υπουργοί ετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν την αίθουσα, μια Ιταλίδα δημοσιογράφος, η Marinella Correggia προσπάθησε να μπει εμπόδιο στο δρόμο του Κέρι με ένα πλακάτ που κρατούσε στα χέρια.

Παράλληλα, άλλοι διαδηλωτές κατηγορούσαν μέσω συνθημάτων τις ΗΠΑ για την πολιτική τους κατά της τρομοκρατίας, φωνάζοντας "Εσείς δημιουργήσατε το Daesh, είστε υπεύθυνοι".

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ βήθησαν πρακτικότατα στον εξοπλισμό του ISIS στέλνοντας οπλισμό στους υποτιθέμενους "μετριοπαθείς" οι οποίοι τελικώς δεν ήταν μετριοπαθείς, ή ήταν τόσο αδύναμοι που... έδωσαν τα όπλα τους στο ISIS, αφού απορροφήθηκαν από αυτό.


Την εφαρμογή κατάπαυση του πυρός μία εβδομάδα πριν από τη διεξαγωγή διεθνούς διάσκεψης για τη σύγκρουση στη Συρία ζήτησε ο Τζον Κέρι από τη Ρωσία.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τη Μόσχα να σταματήσει τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, γιατί όπως ισχυρίζεται «σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά κατά μεγάλους αριθμούς». 

Όπως αναφέρει η κυβέρνηση της Ρωσίας του δήλωσε «ότι είναι διατεθειμένη πολύ άμεσα να εφαρμόσει μια εκεχειρία. Οι Ιρανοί επιβεβαίωσαν στο Λονδίνο πριν από μιάμιση μέρα ότι θα υποστηρίξουν μια κατάπαυση του πυρός τώρα». 

"Θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες ποιος μιλάει σοβαρά και ποιος όχι", συμπλήρωσε ο Κέρι ο οποίος δεν μπορεί να "κρύψει" την έντονη ανησυχία της χώρας του γαι τις πρόσφατες συντριβές των ισλαμιστών μη διαλύοντας έτσι τις υπόνοιες για στήριξη και συνεργασία μαζί τους για την ανατροπή του προέδρου Άσαντ όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Τ.Κέρι κατηγόρησε την Ρωσία ότι χρησιμοποιεί μη κατευθυνόμενες βόμβες. «Αυτές δεν είναι βόμβες ακριβείας και άμαχοι, κυρίως γυναίκες και παιδιά, σκοτώνονται κατά μεγάλους αριθμούς και πλήττονται νοσοκομεία και κατοικημένες περιοχές, όπως και ότι συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί όταν φτάνουν εκεί τα σωστικά συνεργεία, με αποτέλεσμα να σκοτώνονται και οι τραυματιοφορείς.Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι Ρώσοι διατύπωσαν ορισμένες εποικοδομητικές ιδέες για τον τρόπο εφαρμογής μιας κατάπαυσης του πυρός. Αλλά αν μιλάνε απλά για να μιλάνε, ενώ συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς, κανένας δεν θα το αποδεχθεί αυτό».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου