Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΕ και Τουρκία αποφάσισαν να κάνουν την Ελλάδα «αποθήκη ψυχών»


Η συνάντηση των εκπροσώπων των χωρών της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος , με τον  Πρωθυπουργό  της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου,  στο πλαίσιο του συνεδρίου των χωρών δωρητών  για την Συρία, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 4 Φεβρουαρίου 2016, αναφέρουν όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Εκεί αποφασίστηκε η εφαρμογή του σχεδίου δράσης  ΕΕ-Τουρκίας για την μείωση της ροής των προσφύγων και των μεταναστών, αφού όμως «πέσει πρώτα το παραδάκι» από τους Ευρωπαίους, αλλιώς…

Από την πλευρά της ΕΕ, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο Καγκελάριος της Αυστρίας Βέρνερ Φάουμαν, ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας (Προεδρία της ΕΕ), Μάρκ Ρούτε και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το σχέδιο εφαρμογής  ΕΕ-Τουρκίας, στο οποίο δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην μείωση των προσφύγων και των μεταναστευτικών ροών με  την υλοποίηση  δραστηριοτήτων συμφωνιών επανεισδοχής σε Ελλάδα και Τουρκία, την προώθηση ενός  ασφαλούς μηχανισμού επανεγκατάστασης απευθείας από την Τουρκία προς τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Με λίγα λόγια η χώρα μας η «χιλιοταλαιπωρημένη» Ελλάδα θα δέχεται πρόσφυγες από τις χώρες της ΕΕ, οι οποίοι θα πηγαίνουν στην συνέχεια που ακριβώς;

Πρόκειται για ένα ακόμη «βρώμικο» και «μοχθηρό» σχέδιο των Βρυξελλών που θέλουν  να καταστήσουν  την χώρα μας « αποθήκη μεταναστών» της Ευρώπης.

Όλοι οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να γνωρίζουν ότι η χώρα δεν αντέχει  να «φιλοξενεί» απ’ αόριστον ούτε ένα μετανάστη, τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από κοινωνικής.

Η άποψη περί μιας Ελλάδος « αποθήκης ψυχών» επιβεβαιώνεται και από την δημιουργία ειδικών κέντρων σε νησιά και Αθήνα , τα οποία έχουν «μεγάλες προοπτικές» σύμφωνα με δηλώσεις Ελλήνων Υπουργών.

Από την Τουρκία, εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που αποστέλλονται προς την Ευρώπη καθημερινά . Οι περισσότεροι από αυτούς φτάνουν από τη θάλασσα στα ελληνικά νησιά, και στην συνέχεια κινούνται  προς τις ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα όμως οι εταίροι θέλουν να σταματήσουν την ροή αυτή εις βάρος μας .

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου