Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Γιατί είμαστε ΜΑΖΙ με τους Αγρότες!!!


Γιατί ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ (ΟΧΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ), πλατιές μάζες διαδηλωτών που φωνάζουν για το δίκιο τους!

Αφού μας απειλούσαν τα ΜΜΕ και τα κυβερνητικά παπαγαλάκια επί βδομάδες πως «θα έρθουν οι αγρότες στην Αθήνα να την κάψουν», τώρα βλέπουμε όλοι πως έκτροπα και επεισόδια δεν γίνονται!

Μάλιστα, οι μπαχαλάκηδες - πράκτορες του συστήματος έφαγαν ξύλο από τους αγρότες όταν προσπάθησαν να παίξουν το γνωστό θεατράκι τους με τα ΜΑΤ, για να διαλυθούν οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις!

Παρά την πρωτοφανή κινητοποίηση, κανείς αγρότης δεν πείραξε δημόσια περιουσία, ούτε έσπασε καταστήματα μεροκαματιάρηδων!

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ - ΓΝΩΣΤΟΥΣ» ΔΕΙΛΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ! 

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ!

Στηρίζουμε λοιπόν τους αγρότες ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. Για να καταλάβουμε όλοι γιατί διαμαρτύρονται, ας δούμε τι προβλέπει για εκείνους το νέο ασφαλιστικό:

--Τους πολλαπλασιάζει, τους φόρους από 13% στο 20% και μετά στο 26% !

--Τους πολλαπλασιάζει την προκαταβολή μελλοντικού φόρου από 27% στο 100% !

--Τους τριπλασιάζει τις ασφαλιστικές εισφορές!

--Τους καταργεί την έκπτωση φόρου πετρελαίου για τα αγροτικά τους μηχανήματα.

ΤΩΡΑ αν μετά από όλα αυτά θεωρεί κάποιος ότι ο αγρότης μπορεί να ζήσει, μάλλον έχει πρόβλημα αντίληψης ή (πολύ πιθανό) είναι κομματικός υπάλληλος...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Φωτογράφος - Εκδότης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου