Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ξένες δυνάμεις έστειλαν πυραύλους στους αποκλεισμένους τζιχαντιστές στο Χαλέπι



Οι ξένοι εχθροί του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ έστειλαν στουςτζιχαντιστές που είναι ταμπουρωμένοι στο Χαλέπι νέα φορτία ρουκετών εδάφους – εδάφους του συστήμετος BM-21 Grad για να αντιμετωπίσουν την επίθεση των κυβερνητικών δυνάμεων, με την υποστήριξη των ρωσικών αεροσκαφών, κοντά στο Χαλέπι, ενισχύοντας την υποστήριξη ως απάντηση στην επίθεση, ανέφεραν την Παρασκευή δύο οπλαρχηγοί τζιχαντιστών.

Οι οπλαρχηγοί δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι οι πύραυλοι με βεληνεκές 20χλμ εστάλλησαν σε «άριστες ποσότητες» ως απάντηση της επίθεσης που έχει κόψει τις γραμμές εφοδιασμού των τζιχαντιστών από τα τουρκικά σύνορα προς τις κατεχόμενες από την Αλ Κάιντα συνοικίες της πόλης του Χαλεπίου. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου