Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ναυτιλίας για αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών


Eυρεία σύσκεψη για την οργάνωση της προσωρινής ολιγοήμερης παραμονής προσφύγων και λαθρομεταναστών στο λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο υπουργείο Ναυτιλίας, υπό την προεδρία του αρμόδιου υπουργού Θοδωρή Δρίτσα και τη συμμετοχή του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αθανάσιου Αθανασόπουλου.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζονται από την προσωρινή παρουσία λαθρομεταναστών και προσφύγων στους χώρους του λιμανιού και οι τρόποι αντιμετώπισή τους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, αποφασίστηκε ένας βασικός σχεδιασμός με πρόβλεψη για δυνατότητα ευέλικτων εφαρμογών ανάλογα με τα δεδομένα, και τέλος ελήφθησαν αποφάσεις για την εξασφάλιση του συντονισμού όλων των υπεύθυνων εμπλεκόμενων φορέων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου