Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συρία: Η ρωσική πολεμική αεροπορία κατέστρεψε αποθήκες καυσίμων και μινι διυλιστήριο


Η ρωσική πολεμική αεροπορία  στην επαρχία της Δαμασκού κατέστρεψε αποθήκες καυσίμων της οργάνωσης «Τζάις α Ισλάμ» και αποθήκες καυσίμων του Ντάες στην επαρχία του Χαλεπίου, καθώς και ένα μινι-διυλιστήριο στην επαρχία Ράκα, είπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα, ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.




«Στην περιοχή Τζουμπ Γκάμπσα του Χαλεπίου βομβαρδιστικό Su-24m κατέστρεψε αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων της τρομοκρατικής ομάδας του Ντάες», είπε ο Κονασένκοφ.



Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, στην κοιλάδα Βάντι Κανταχάτ,  της επαρχίας Χομς, μετά από επιβεβαίωση από πληροφορίες ενός μη επανδρωμένου που έλαβε η κυβέρνηση της Συρίας, χτυπήθηκε φυλάκιο των τρομοκρατών.



«Με τη βοήθεια του αντικειμενικού ελέγχου επιβεβαιώθηκε η καταστροφή δύο οχημάτων με βαριά πολυβόλα και πάνω από δέκα μαχητές», είπε ο στρατηγός.



»Στην περιοχή του Τζαμπάλ Μπάτρα, της επαρχίας της Δαμασκού, βομβαρδιστικό Su-24m επιτέθηκε σε αποθήκη καυσίμων που ανήκε στην ομάδα ‘Τζάις αλ Ισλάμ’.



Η καταστροφή ήταν ολοσχερής», είπε ο Κονασένκοφ. Επίσης, ανέφερε και την καταστροφή ενός μικρού – μίνι διυλιστηρίου των τρομοκρατών στην περιοχή Ριτζμ ελ Άμα, στην επαρχία της Ράκκας, όπως σημειώνει το Ria.

http://www.echedoros-a.gr/2016/02/blog-post_11.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου