Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Κλάπερ: "Μεγάλη είναι η πιθανότητα να επανέλθει ο Ψυχρός Πόλεμος στις σχέσεις Ουάσιγκτον – Μόσχας"


Ο συντονιστής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Τζέιμς Κλάπερ θεωρεί πιθανή την επάνοδο κάποιου είδους «Ψυχρού Πολέμου» μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, η οποία είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τη θέση της ως μεγάλης παγκόσμιας δύναμης.

«Πολλές ενέργειες» εκ μέρους των Ρώσων με στόχο να υπερασπιστούν «το ρόλο τους ως μεγάλης παγκόσμιας δύναμης» μπορεί να συνεχιστούν και «θα μπορούσαμε και πάλι να βρεθούμε σε μια κατάσταση παρόμοια με εκείνη του Ψυχρού Πολέμου», είπε ο Κλάπερ μιλώντας σε δύο Επιτροπές της Γερουσίας.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι ζήτησε για άλλη μια φορά σήμερα από τη Ρωσία «την άμεση κατάπαυση του πυρός» στη Συρία.

«Αυτό που κάνει η Ρωσία στο Χαλέπι και στην περιοχή καθιστά πολύ δυσκολότερη την κατάσταση ώστε να μπορέσουμε να καθίσουμε στο τραπέζι (των διαπραγματεύσεων) και να κάνουμε μια σοβαρή συζήτηση» είπε ο Κέρι υποδεχόμενος στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι.

Ο Κέρι ζητά σχεδόν καθημερινά, εδώ και μία εβδομάδα, να σταματήσουν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου