Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Αντίδραση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για την κατάσταση στη Συρία


Σε ανακοίνωση προχώρησε το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών αναφορικά με τις σημερινές μάχες στην Αζαζ και τους τουρκικούς βομβαρδισμούς εναντίον των Κουρδών στο Χαλέπι  συνιστώντας «αυτοσυγκράτηση» από όλες τις πλευρές.

Πιο συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του State department John Kinrby είπε:

«Μας προβληματίζει ιδιαιτέρα η κατάσταση βόρεια από το Χαλέπι και εργαζόμαστε με όλες τις πλευρές προς την κατεύθυνση να αποκλιμακώσουμε την ένταση. Έχουμε κάνει έκκληση στις δυνάμεις των Κούρδων της Συρίας και άλλες δυνάμεις συνεργαζόμενες με το YPG να μην εκμεταλλευτούν την συγκεκριμένη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή καταλαμβάνοντας νέα εδάφη.

Έχουμε επίσης αναφορές για βομβαρδισμό προερχόμενο από τη  τουρκική πλευρά των συνόρων κάνοντας έκκληση στην Τουρκία να σταματήσει αυτές τις πράξεις.

Η Τουρκία και το YPG αντιμετωπίζουν μια σημαντική απειλή από το ISIS το οποίο βρίσκεται ανατολικά του διαδρόμου του Αζάζ. Ενθαρρύνουμε όλες τις πλευρές να εστιαστούν προς την αντιμετώπιση  αυτής της  απειλής  η οποία δεν έχει υποχωρήσει και να εργαστούν όλοι από κοινού για την επίτευξη της εκεχειρίας  που συμφωνήθηκε στο Μόναχο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου