Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Spiegel: Η Ελλάδα συνθλίβεται μεταξύ προσφυγικής κρίσης και πακέτου λιτότητας


Την θέση ότι η Ελλάδα συνθλίβεται μεταξύ της προσφυγικής κρίσης και του πακέτου λιτότητας διατυπώνει σε σημερινό δημοσίευμα του το γερμανικό περιοδικό Spiegel στην.. ηλεκτρονική του έκδοση.

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως «η ΕΕ απαιτεί από την Ελλάδα να διαφυλάσσει τα εξωτερικά σύνορα και να μεριμνά επαρκώς για τους πρόσφυγες αλλά ταυτόχρονα οι Βρυξέλλες δεν επιτρέπουν στους Έλληνες να παρεκκλίνουν ούτε χιλιοστό από το πρόγραμμα λιτότητας».

«Πρόκειται για μια σχιζοφρενής κατάσταση.


Στην πραγματικότητα η ΕΕ έχει προβλέψει 450 εκατομμύρια ευρώ έκτακτης βοήθειας, ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να διαχειριστεί τις προσφυγικές ροές.

Όμως, η χώρα έχει λάβει ως τώρα μόλις έξι εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο της ΕΕ για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση.

Εκτός αυτού η Κομισιόν εξετάζει αυτή την ώρα το ενδεχόμενο εξισορροπητικών πληρωμών ύψους μόλις 32 εκατομμυρίων ευρώ» επισημαίνει το δημοσίευμα, το οποίο καταλήγει: «Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα πληρώνει την υποδοχή, μέριμνα, καταγραφή και τη μεταφορά των προσφύγων που φθάνουν στις ακτές της έως τώρα από την τσέπη της – με χρήματα που στην πραγματικότητα δεν έχει καν».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου