Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ντράγκι: "Η ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Ευρωζώνης"


Απόλυτα ξεκάθαρος ότι η ΕΚΤ δεν μπορεί να αποφασίσει για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, καθώς αυτό είναι μία απόφαση την οποία οφείλουν να λάβουν τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης ήταν ο πρόεδρός της Μάριο Ντράγκι.

Απατώντας σε επιστολή των ευρωβουλευτών Σ. Σακοράφα, Ν. Χουντή, Fabio De Masi και Miguel Urbán Crespo, ο κ. Ντράγκι προσθέτει ακόμη ότι οποιαδήποτε απόφαση τέτοιου είδους ( για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους προκειμένου να καταστεί βιώσιμο), θα πρέπει να «σέβεται τους κανόνες της Ε.Ε., συμπεριλαμβανομένων και αυτών που αφορούν τον τρόπο λειτουργίας τόσο της ΕΚΤ όσο και του Ευρωσυστήματος».

Προσθέτει ακόμη ότι η ελάφρυνση του χρέους δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την ανάγκη εφαρμογής μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί και η δημοσιονομική βιωσιμότητα αλλά και η επίτευξη σταθερού ρυθμού ανάπτυξης σε μακροχρόνιο ορίζοντα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου