Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ναρκαλιευτικό στέλνει στην Συρία η Ρωσία λόγω πόντισης ναρκών από τους τζιχαντιστές!


Το Ναρκαλιευτικό πλοίο του  Στόλου της Μαύρης Θάλασσας (BSF) «Kovrovec» θα πραγματοποιήσει αποστολή εκκαθάρισης ακτών της Συρίας.

Η δράση του πλοίου αυτού υπαγορεύθηκε από πληροφορίες της Μόσχας  οι οποίες αναφέρουν περί πόντισης ναρκών στην περιοχή από  μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό κράτος» , μια  πρακτική που γίνεται ολοένα και  κανόνας, τόνισε ρωσική  στρατιωτική-διπλωματική πηγή, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι τζιχαντιστές μαχητές κατέλαβαν αποθήκη με νάρκες . Αν και είναι αμφίβολο το πώς θα μπορούσαν να ποντίσουν νάρκες κατά πλοίων οι τζιχαντιστές , διότι απαιτείται  ειδικό πλοίο, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Οι πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρουν  ύποπτες «προσεγγίσεις» σε ναυτικές βάσεις, με  αλιευτικά σκάφη  στα ανοικτά των ακτών της Συρίας.

«Ακόμη και αν η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, η ηγεσία της ρωσικής δύναμης στην  Συρία οφείλει να λάβει τα μέτρα της»  ανέφερε  πηγή στο πρακτορείο ειδήσεων   RIA» Novosti «.

Η ίδια πηγή τόνισε ότι το ναρκαλιευτικό είναι επιφορτισμένο να εξασφαλίσει τον ασφαλή  πλου ολόκληρης της ρωσικής αρμάδας στην Μεσόγειο, συμπεριλαμβανομένων των ακτών της Συρίας, από ναρκοπέδια και άλλες παγίδες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου