Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Σαουδική Αραβία "πίσω" από την πτώση στα χρηματιστήρια της Μέσης Ανατολής


Οι σαουδαραβικές μετοχές οδήγησαν τα χρηματιστήρια της Μέσης Ανατολής σε πτώση, καθώς το πετρέλαιο παραμένει κοντά στα 40 δολάρια το βαρέλι και το Πάσχα των Καθολικών στην Ευρώπη εξασθένησε τους όγκους συναλλαγών.

Οι μετοχές στο Ντουμπάι κατέγραψαν το μεγαλύτερο πτωτικό σερί σε πάνω από δύο μήνες.

Ο Tadawul All Share στο κλείσιμο στο Ριάντ "βυθίστηκε" για τέταρτη μέρα, χάνοντας 1,5% στις 6.256,68 μονάδες.

Διαπραγματεύτηκαν μετοχές 1,3 δισ. δολαρίων, 17% χαμηλότερα από τον μέσο όρο της αγοράς έναν χρόνο πριν.

Η Jabal Omar Development Co.'s με πτώση 9,3% κατέγραψε τις μεγαλύτερες απώλειες.

Ο γενικός δείκτης ADX General του Άμπου Ντάμπι υποχώρησε 0,8% ενώ ο QE του Κατάρ και ο SE του Κουβέιτ υποχώρησε 0,6% και 0,5% αντίστοιχα.

Ο Bourse All Share του Bahrain υποχώρησε 0,1% ενώ ο ΜSM30 του Ομάν κατέγραψε άνοδο 0,1%. Ο ΤΑ-25 του Ισραήλ υποχώρησε για δεύτερη μέρα, χάνοντας 0,7%.

Στην Αίγυπτο ο EGX 30 υποχώρησε 0,9% το περισσότερο σε έξι εβδομάδες.

Η μεγαλύτερη οικονομία της Βόρειας Αφρικής υποφέρει από την έλλειψη δολαρίων, ενώ προσέλκυσε 500 εκατ. σε επενδύσεις από την υποτίμηση του νομίσματός της. Σύμφωνα με τον Tarek Amer, κεντρικό τραπεζίτη της Αιγύπτου, το Κάιρο θα μπορούσε να προσελκύσει 20 δισ. κεφαλαίων από το εξωτερικό, έως το τέλος του χρόνου, με φόντο την προώθηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου