Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Αντιδρά και ο δήμος Λαγκαδά: ''Δεν θα δεχθούμε δημιουργία μουσουλμανικής κωμόπολης''


Την αντίδραση του δήμου Λαγκαδά θα έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, σε περίπτωση αιφνιδιαστικής δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας πρόσφυγες, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης.

Το πλαίσιο πάνω στο οποίο θα κινηθεί ο δήμος Λαγκαδά, μετά τα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπάρχει πρόταση να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και λαθρομεταναστών στα όριά του, συζητήθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Καραγιάννης, σημείωσε ότι για το προσφυγικό ζήτημα δεν υπάρχει σχεδιασμός από συντονιστικό όργανο και επιμερισμός, αλλά επικρατεί φημολογία και αναρχία.

Ο δήμος, πρόσθεσε, δεν θα δεχθεί αιφνιδιασμό και αν υπάρξει αιφνιδιασμός θα αντιδράσει. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου