Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Πετάξτε Επιτέλους τους Τούρκους Έξω από τις Βρυξέλλες …


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Πόσο ακόμα η Ευρώπη θα ανεχθεί την Τουρκική προκλητικότητα, που εκφράζεται όχι ανώνυμα ή από δημοσιεύματα τρίτων, αλλά από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΄΄στα μούτρα΄΄ των ηγετών της ΕΕ. Δηλαδή τι ακόμα περιμένουν για να καταλάβουν ότι συμφωνία αξιοπρεπής, που θα τηρηθεί δεν πρόκειται να υπάρξει. Είναι επίσης αδιανόητο η ΕΕ να έχει κολλήσει σε μόνο μια λύση χωρίς άλλες εναλλακτικές. Τίποτα δεν είναι αναντικατάστατο, ούτε οι άνθρωποι, ούτε και οι λύσεις. Δηλαδή πλέον αυτή η εμμονή, όταν ο Ερντογάν δεν σε σέβεται και σε βρίζει, πλέον είναι προκλητική και μας βάζει να σκεφτούμε και συνωμοσιολογικά, παρά την θέληση μας, αλλά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Έτσι την ώρα που ο Τούρκος πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες για ακόμη μια φορά, να συνομιλεί με τους 28 ηγέτες για το ενδεχόμενο τελικής λύσης και συμφωνίας για το προσφυγικό, ο Ερντογάν κάνει προκλητική παρέμβαση ζωντανά στην τηλεόραση. Ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, και τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο. Στην ομιλία του ο ισλαμοσυντηρητικός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι η Ευρώπη «χορεύει σε ναρκοπέδιο» υποστηρίζοντας άμεσα ή έμμεσα τρομοκρατικές οργανώσεις στην Τουρκία που έχουν ενωθεί εναντίον του κράτους. Χαρακτήρισε επίσης ανέντιμη και ανειλικρινή τη στάση της Ευρώπης έναντι των τρομοκρατικών οργανώσεων.


Θεωρούμε και μόνο τη δήλωση του Ερντογάν ότι ΄΄η Τουρκία θα κάνει ότι νομίζει΄΄, ως ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα κάνει ότι θέλει, οποιαδήποτε και να είναι η συμφωνία. Εάν λοιπόν η ΕΕ θέλει να προστατεύσει τα συμφέροντα τα δικά της και όχι της Τουρκίας, θα πρέπει άμεσα να πετάξει τους Τουρκαλάδες έξω από τις Βρυξέλλες, δίνοντας ένα μήνυμα ότι δεν διαπραγματεύεται με αλαζόνες δικτατορίσκους της κακιάς ώρας. Τότε θα σώσει την  αξιοπρέπεια της. Οποιαδήποτε συμφωνία με την Τουρκία κάτω από αυτές τις συνθήκες θα αποτελεί ντροπή και ξεπεσμό για την ΕΕ.

Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος

Στρατηγικός Αναλυτής

Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου