Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Οι Γερμανοί «κρούουν» τον κώδωνα του κινδύνου για τρομοκράτες που πέρασαν στην ΕΕ μεταξύ των προσφύγων


Ο Hans-Georg Maassen, Πρόεδρος του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, περιέγραψε ως  «εκρηκτική » την  κατάσταση στη Γερμανία στην πρόσφατη ομιλία του, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ανεξέλεγκτη μετανάστευση αποτελεί ένα σημαντικότατο κίνδυνο για την ασφάλεια στην χώρα, διότι οι αρχές υποθέτουν ότι  πολλοί επικίνδυνοι  τζιχαντιστές έχουν παρεισφρήσει  στην Γερμανία μεταξύ των προσφύγων.

Ο ίδιος ανέφερε ως παράδειγμα τις  βομβιστικές επιθέσεις στο Παρίσι λέγοντας ότι δύο από τους δράστες ,  εισήλθαν στην Γαλλία από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, μετά την εγγραφή τους ως πρόσφυγες, γράφει η γερμανική εφημερίδα Deutsche Wirtschafts Nachrichten.


«Νομίζω ότι είναι πιθανό ότι το Ισλαμικό Κράτος [Daesh] σκόπιμα παρότρυνε τους δύο βομβιστές να εισέλθουν από την Ελλάδα που δεν υφίσταντο  λεπτομερής διαδικασία  καταχώρισης», δήλωσε ο Maassen.

Κατά την γνώμη Maasen, η Γερμανία δεν είναι σαν καμία  χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η χώρα , τονίζει ο ίδιος, πλήττεται  από το κύμα της μετανάστευσης και η τάση αυτή είναι πιθανό να συνεχιστεί και φέτος.

Περίπου 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι από την Μέση Ανατολή και την Βόρειο  Αφρική μετανάστευσαν στην Γερμανία το 2015, αυξάνοντας την κριτική για  την ασφάλεια και αυξάνοντας τις ανησυχίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού.

« Το θέμα των προσφύγων δεν καθορίζει μόνο την συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης, αλλά  και τον κοινωνικό  και πολιτικό  διάλογο σε ομοσπονδιακό και τοπικό επίπεδο. Επίσης, κερδίζει όλο και περισσότερη σημασία το θέμα της ασφάλειας και οι  δραστηριότητες των εξτρεμιστικών παραγόντων», δήλωσε ο Maassen.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η νέα κατάσταση έχει οδηγήσει στην αύξηση του ακροδεξιού εξτρεμισμού, αυξάνοντας την πιθανότητα νέων επιχειρήσεων ναζιστικού τύπου από τους ακροδεξιούς.

Επιπλέον, υπάρχουν ανησυχίες ότι περίπου  800 νέοι  ταξίδεψαν στην Συρία για να πολεμήσουν και στην συνέχεια να επιστρέψουν στην Γερμανία για  να διαπράξουν ενδεχομένως τρομοκρατικές επιθέσεις στο γερμανικό έδαφος.

«Κάθε μέρα δεχόμαστε μεταξύ 2-4 προειδοποιήσεων για πιθανές επιθέσεις στη Γερμανία», δήλωσε ο Maasen. Πρόσθεσε επίσης ότι οι πρόσφυγες συχνά υπόκεινται σε ριζοσπαστική κατήχηση από εξτρεμιστικές ομάδες.

«Υπάρχουν επί του παρόντος περίπου 300 ενδείξεις σχετικά με  άμεσες επαφές ισλαμιστών με τους αιτούντες ασύλου . Αυτά συμβαίνουν κυρίως  κοντά στα κέντρα προσφύγων», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Όπως έστρωσαν οι Γερμανοί «κοιμούνται» , το πρόβλημα όμως δεν είναι τόσο απλό , ή απλοϊκό όπως το εμφανίζουν κάποιοι εσκεμμένα.

Η αλλοίωση της εθνολογικής, πολιτιστικής, θρησκευτικής της Ευρώπης από Άραβες μουσουλμάνους άρρεν  , είναι σχέδιο « ανώτερης κλίκας», η οποία το  «δουλεύει»   εδώ και πολλά χρόνια .

Η «απάντηση» σε ένα τέτοιο σχέδιο απαιτεί εμπεριστατωμένη ανάλυση με την χρήση , ειδικών , της ιστορίας και της θρησκείας , με σκοπό να τεθούν τα θεμέλια για μια ειρηνική συνύπαρξη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου