Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Μαριόν Μαρεσάλ Λεπέν: "Ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών ανοίγει το δρόμο για την πολυγαμία"


To αστέρι του Εθνικού Μετώπου δήλωσε από την Ιταλία πως, το κόμμα της θεωρεί πως η αναγνώριση του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όπως η πολυγαμία.

Σε συνέντευξη Τύπου στο Μιλάνο, κι έχοντας δίπλα τους Ιταλούς συμμάχους της στο Ευρωκοινοβούλιο, την Λέγκα του Βορρά, η 26χρονη ξανθιά ανιψιά της Μαριόν Λεπέν, εξέφρασε την άποψη του κόμματός της για την αναγνώριση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Ανάμεσα στις ιδέες που υπερασπιζόμαστε είναι η ύπαρξη της παραδοσιακής οικογένειας», τόνισε το «υπ' αριθμόν 3» του γαλλικού Εθνικού Μετώπου που πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στην Ιταλία. 

«Θέλουμε να διατηρήσουμε το γάμο σ΄ένα νομικό πλαίσιο για την προστασία της οικογένειας», δήλωσε η εγγονή του Ζαν Μαρί Λεπέν. Η ίδια τόνισε πως το Εθνικό Μέτωπο υπόσχεται πως αν στις προεδρικές εκλογές του 2017 αναδειχθεί πρώτη δύναμη , τότε με το καλημέρα θα... απαγορεύσει τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Αναφορικά με τα κοινά που έχει το κόμμα της με την ιταλική Λέγκα του Βορρά, η Μαριόν Λεπέν επεσήμανε: «Συμμεριζόμαστε τη δέσμευση για την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία... θέτουμε όμως υπό αμφισβήτηση την συνθήκη Σένγκεν,  το ευρώ και τη νομισματική ένωση», υποστήριξε το ανερχόμενο αστέρι της γαλλικής Ακροδεξιάς.  

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου