Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Spiegel: Η αποτυχία της πολιτικής της Α. Μέρκελ «φαίνεται» στην Ελλάδα


Πολλές  ευρωπαϊκές χώρες απομακρύνονται ολοένα και πιο πολύ από την ιδέα της ενότητας και ξεκινούν επισταμένα  την ενίσχυση των ελέγχων στα εσωτερικά τους σύνορα.

Ο λόγος είναι  η λανθασμένη πολιτική  της Γερμανίδας Καγκελάριου στο μεταναστευτικό ζήτημα , γράφουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης και πολλά διεθνή ΜΜΕ.

Ο κύριος λόγος για τα τρέχοντα προβλήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ότι,  η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεν  σκέφθηκε καθόλου  τα αποτελέσματα της  μεταναστευτικής πολιτική της, η οποία έχει οδηγήσει  επίσης στην επιθυμία πολλών  ευρωπαϊκών χωρών σε απομόνωση, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα .


Σε διάφορα μέρη της Ευρώπης πολλές χώρες έχουν αναλάβει και πάλι τον έλεγχο των εσωτερικών τους  συνόρων, με την κατασκευή φραχτών, οι οποίοι αποτελούν τα κύρια εμπόδια της «Ενότητας» που διατυμπανίζει η  Α. Μέρκελ εντός της ΕΕ, αποκαλύπτοντας ότι όλα αυτά αποτελούν  μια ψευδαίσθηση.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται  το παράδειγμα της κατάστασης στην Ελλάδα. «Στο κέντρο της Αθήνας, μέσα σε σκηνές στοιβάζονται εκατοντάδες απελπισμένοι άνδρες, γυναίκες και παιδιά.  Αυτή είναι μια εικόνα ήττας της Γερμανίδας Καγκελάριου στην πορεία της για την επίλυση της κρίσης  μετανάστευσης. Η κρίση αυτή δεν αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο , γράφει το γνωστό στην χ’βτα μας  περιοδικό  Spiegel.

Από την  άκρατη «φιλικότητα» που επέδειξε η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.  Μέρκελ, στους μετανάστες στο τέλος οι συνθήκες παραμονής των  ίδιων στην Γερμανία επιδεινώθηκαν σε βαθμό εξωφρενικό.

Επιπλέον, οι αντίπαλοι  αυτής της πολιτικής  » ανοικτών συνόρων» της Γερμανίδας Καγκελάριου , οδηγήθηκαν  σε αντίθεση και κλείσιμο  όλων συνόρων κατά μήκος της  της βαλκανικής οδού, μειώνοντας έτσι την ροή των προσφύγων.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η Μέρκελ επέλεξε μια εντελώς λάθος πορεία, την  οποία όμως πληρώνουν  εκτός των χιλιάδων προσφύγων και η  ίδια η χώρα μας .

Μετά το ΔΝΤ έχουμε μία ακόμη «αποτυχημένη » πολιτική   από την Ά.Μέρκελ. Το « μάρμαρο» όμως πληρώνουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο ,  χιλιάδες δυστυχισμένοι  πραγματικοί μετανάστες μαζί με τους Έλληνες , οι  οποίοι βιώνουν μια ακόμα κρίση.

Αυτή η μεθοδευμένη προσπάθεια που επιχειρείται με φαιδρό τρόπο. αφορά πλέον ξεδιάντροπα την  βίαιη αλλοίωση εθνολογικού χαρακτήρα της ηπείρου από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου