Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Τουρκία: Οι τρομοκρατικές ενέργειες ρίχνουν τις αφίξεις τουριστών κατά 13%


Οι συνεχείς αναταραχές και οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Τουρκία, φαίνεται ότι οδηγούν σε σημαντική μείωση των τουριστών που φθάνουν στην χώρα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Τουρισμού της Τουρκίας, μέσα στον Μάρτιο οι αφίξεις μειώθηκαν κατά 13% συγκρινόμενες με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι αυτός ο αριθμός συνιστά την μεγαλύτερη και πιο απότομη μείωση αφίξεων που σημειώθηκε στην χώρα από τον Οκτώβριο του 2006.

Η μεγαλύτερη μείωση σε ξένους τουρίστες εμφανίζεται στους Ρώσους (αναμενόμενο μετά την ένταση που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών) με το νούμερο να είναι σταθερά γύρω στο 60% κάτω σε σχέση με τους αντίστοιχους περσινούς μήνες.

Μεγάλη πτώση παρουσιάζουν και οι αφίξεις από μία άλλη προνομιακή αγορά, της Γερμανίας, από την οποία φθάνουν περίπου 17% λιγότεροι επισκέπτες φέτος στην Τουρκία.

Όπως φαίνεται η φετινή χρονιά θα είναι μία πολύ κακή χρονιά για τον τουρκικό τουρισμό, καθώς και η συνέχιση των βομβιστικών επιθέσεων (όπως αυτή που έγινε χθες στην Προύσα) κάθε άλλο παρά καθησυχάζουν τους ανθρώπους που θέλουν να ταξιδέψουν στην Τουρκία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου