Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η Ρωσία μετακινεί άλλους 50.000 στρατιώτες στα σύνορα με την ΕΕ κατηγορώντας την Τουρκία ότι αποστέλλει κύματα μεταναστών


Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) αναφέρει ότι το  ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας (SC) ενέκρινε την ανάπτυξη για λόγους έκτακτης ανάγκης επιπλέον 50.000 αστυνομικών δυνάμεων καθώς και   ανδρών  της Εθνικής Φρουράς στις περιοχές  κατά μήκος των δυτικών συνόρων με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Ο κύριο λόγος  για αυτά τα μέτρα αφορά την πρόβλεψη πολλών  Ρώσων ειδικών  σύμφωνα με την οποία έρχεται «καταστροφή» μετά την απόφαση της Τουρκίας,  να εξαπολύσει στην ευρωπαϊκή ήπειρο μια πρωτοφανή πλημμύρα εκατομμυρίων μεταναστών από τη Συρία, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν και χιλιάδες  άριστα εκπαιδευμένοι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  αυτή η ιστορική  καταστροφή επίκειται, διότι  στις 19 Απριλίου, εκδόθηκε τελεσίγραφο προς τους Ευρωπαίους ηγέτες από τον Πρωθυπουργό της Τουρκίας Ahmet Davutoğlu,  ο οποίος προειδοποίησε ότι η χώρα του θα αποκηρύξει  την συμφωνία  ΕΕ-Τουρκίας για τους μετανάστες εάν δεν δοθεί ελεύθερη  βίζα την 1η Ιουνίου.


Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το μεταναστευτικό κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος εξέδωσε μια εξίσου ισχυρή απειλή της ΕΕ κατά της Τουρκίας προειδοποιώντας ότι «[ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude] Juncker ήταν ξεκάθαρος, «όχι απελευθέρωση της  βίζας χωρίς να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις».

Η συμφωνία  για το μεταναστευτικό μεταξύ της ΕΕ και της Τουρκίας, τέθηκε σε ισχύ στις 20 Μαρτίου και επιτρέπει στην ΕΕ να επαναπροωθήσει μετανάστες Τουρκία, οι οποίοι φτάνουν στην Ελλάδα, αν δεν υποβάλλουν αίτημα ασύλου ή εάν το αίτημα τους απορρίπτεται.


Υπενθυμίζεται ότι  μεταξύ 3 – 6. εκατ. Σύρων  μεταναστών βρίσκονται ήδη στην Τουρκία, και σε περίπτωση που «αμοληθούν» όλοι αυτοί στην Ευρώπη , η ΕΕ δεν διαθέτει ούτε το κατάλληλο  αστυνομικό προσωπικό ούτε τις υποδομές  που απαιτούνται  για να  προστατεύσει  τους πολίτες της  από τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Εκτιμήσεις δυτικών μυστικών υπηρεσιών  δείχνουν ότι η ΕΕ έχει ήδη εντός της επικράτειας της, πάνω από 4.000 εξαιρετικά εκπαιδευμένους  ισλαμιστές τρομοκράτες.

Πρόκειται για έναν  «ακραίο κίνδυνο»  που αντιμετωπίζει η ΕΕ , υπογράμμισαν αυτή την εβδομάδα ειδικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας από το ινστιτούτο  Counter Terror στο Λονδίνο.

Οι ίδιοι προειδοποιούν ότι αυτοί οι ισλαμιστές σχεδιάζουν  να χρησιμοποιήσουν στις επόμενες επιθέσεις τους  δηλητηριώδες αέριο και βόμβες μεγάλης ισχύος και αυτά τα ενδεχόμενα δεν πρέπει πλέον να αγνοηθούν από τους φορείς της χάραξης πολιτικής της κάθε χώρας.

Η έκθεση σημειώνει ότι ,  τα τουρκικά στρατεύματα έχουν αρχίσει να σκοτώνουν  γυναίκες και  παιδιά από την Συρία που προσπαθούν να εισέλθουν  στην Τουρκία από τη Συρία, προκειμένου να αναγκάσουν την ΕΕ,  να δεχθεί και άλλους «πρόσφυγες-τρομοκράτες», με σκοπό το  πλήρες  χάος  αρχικά στα ελληνικά στρατόπεδα προσφύγων .

Η FSB καταλήγει έκθεση αυτή επισημαίνοντας τις «σοβαρές ανησυχίες» που εκφράστηκαν από το  ρωσικό Υπουργείο  Άμυνας  σχετικά με αυτές τις πρόσθετες δυνάμεις που τοποθετούνται στο δυτικό μέτωπο.

Ο λόγος έχει να κάνει με την συσσώρευση των δυνάμεων του ΝΑΤΟ  στην ΕΕ , οι οποίες θα είναι υπεύθυνες στην ουσία για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου