Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

B.Σόιμπλε: «Είναι αμφίβολη μακροπρόθεσμα η διάσωση της Ελλάδος»


Άργησε να μιλήσει για την Ελλάδα  ο «Βούδας» της ευρωπαϊκής οικονομίας  Χερ Β.Σόιμπλε, και όταν το έπραξε μας είπε μία από σχεδόν τα «ίδια».

Ο Γερμανός υπουργός  Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι είναι αμφίβολο το εάν θα  επιτύχει η διάσωση στην Ελλάδα  σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αλλά παραδέχθηκε πρόοδο  σχετικά με την παρούσα εργασία της ελληνικής κυβέρνησης για τη σύναψη της αξιολόγησης  του προγράμματος με του δανειστές, αναφέρουν όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ.

«Μπορούμε να το κάνουμε, δεν είμαι τόσο απαισιόδοξος, έχουμε σημειώσει πρόοδο», δήλωσε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης στο Βερολίνο , σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων έκθεση  Bloomberg.


«Η προθυμία της ελληνικής κυβέρνησης να δεχθεί βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αντιμετώπιση της εισροής προσφύγων είναι ο  λόγος για αισιοδοξία ότι η χώρα θα λάβει περισσότερες συμβουλές και σε άλλους τομείς» είπε ο Σόιμπλε.

Ερωτηθείς εάν το τρίτο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα από το 2010 θα πετύχει, ο ίδιος  δήλωσε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσει» Επανέλαβε το επιχείρημά του ότι είναι δύσκολο για τη χώρα να ανακάμψει οικονομικά, δεδομένου ότι, ως μέλος της ζώνης του ευρώ, στερείται το η επιλογή της υποτίμησης του νομίσματος.

Δηλαδή σύμφωνα με το Χερ Σόιμπλε , η έξοδο της χώρας μας από το ευρώ ότι και να κάνουμε και όσα μέτρα και να λάβουμε είναι αναπόφευκτη. Αυτό το γνώριζαν και το φώναζαν έγκριτοι οικονομολόγοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη εδώ και τόσα χρόνια.

Τότε για ποιο λόγο ο ελληνικός λαός να υποστεί μια ακόμη φοροληστρική επιδρομή  κατά την διαδικασία της αξιολόγησης με τους δανειστές που συζητούν εδώ και τέσσερις μήνες ;

Μας ετοιμάζουν την επιστροφή στην δραχμή μέχρι το φθινόπωρο αυτό κάτι παραππανω από προφανές , αφού όμως πρώτα έκαναν  την «δουλειά» τους οι Ευρωπάιοι και ειδικά οι Γερμανοί.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ήδη από τις πρώτες μέρες της Κατοχής είχαν εισρεύσει στην Αθήνα ειδικοί εμπειρογνώμονες και οργάνωσαν το σχέδιό τους, με την πρόθυμη σύμπραξη εντοπίων παραγόντων. Με επικεφαλής τη διαβόητη και από τα πρόσφατα χρόνια γερμανική εταιρία Rheinmetall, αλλοτριώθηκε στο σύνολό του το ελληνικό υπέδαφος, ενώ γερμανικές και ιταλικές μεγάλες εταιρίες έσπευσαν να θέσουν υπό ασφυκτικό έλεγχο τις ελληνικές μεταλλευτικές εταιρίες. Όλα αυτά πάντοτε με τη συνεργασία «προθύμων» Ελλήνων κεφαλαιούχων και επιστημόνων.

    Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι την οργάνωση της οικονομικής λεηλασίας ανέλαβαν οι ειδικοί των κατακτητών, όπως ο Καρλ Κλόντιους και ο Χέρμαν Νοϊμπάχερ. Τα μοιραία αυτά πρόσωπα έχουν πάμπολλες ομοιότητες με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, τον Φούχτελ, τον Τόμσεν και τους συναφείς. Όσο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εντοπίσθηκε να είναι ο εγγονός εκείνου που έλαβε το «προνόμιο» της Πτολεμαΐδας από τον Τσολάκογλου, άλλο τόσο ίσως ένας σύγχρονος ακέραιος Γερμανός ιστορικός καταφέρει να αποκαλύψει την πατρογονική προϊστορία των αλλοδαπών κυριάρχων μας επί ναζισμού.

    Επί του παρόντος έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος ενός Γερμανού αρχικατασκόπου, που έδρασε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1940 με έδρα την Αθήνα και τομέα ευθύνης τη Μέση Ανατολή. Επρόκειτο για τον Ρολφ Μέρκελ, που εμφανιζόταν ως στέλεχος της εταιρίας Ζήμενς-Τελεφούνκεν και η δραστηριότητά του τερματίστηκε ύστερα από απαίτηση του τότε υπουργού Ασφαλείας Κ. Μανιαδάκη και με συνδρομή του επίσημου εκπροσώπου του συγκροτήματος Ιω. Βουλπιώτη. Η συμπαθής αρχικαγκελάριος του Βερολίνου, καίτοι προκληθείσα, δεν μας έχει διευκρινίσει αν πράγματι ο παλαιός εκείνος κατάσκοπος ήταν ο αδελφός του πεθερού της…

    Βέβαια έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε ότι, όπως σήμερα, ανάλογη προπαγάνδα χρησιμοποιήθηκε και από τα κατοχικά παπαγαλάκια για να πεισθεί η κοινή γνώμη στην κατεχόμενη Ελλάδα ότι οι Έλληνες είναι ανοργάνωτοι και διεφθαρμένοι, ιδιαίτερα ως προς τα δημοσιονομικά τους. Μπορεί να μην υπήρχε το κίνημα «Δεν Πληρώνω» και άλλες συνειδητές ακτιβίστικες δράσεις, αλλά οι αθηναϊκές εφημερίδες ασκούσαν μια παρόμοια με τα σημερινά μνημονιακά ΜΜΕ κριτική. Τα θέματα λύνονταν κάπως πιο δυναμικά από τον Φελντκομαντάντ, ο οποίος ελάμβανε αυστηρές αποφάσεις για όσους δεν πλήρωναν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ή του ύδατος, αλλά θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι αναφορικά με τις κατασχέσεις κατοικιών λόγω χρεών το καθεστώς δεν ήταν εντελώς ανεξέλεγκτο, καθώς το Γερμανικό Φρουραρχείο ήθελε να ενημερώνεται προηγουμένως!

    Ο Γερμανός οικονομολόγος και διπλωμάτης Καρλ Κλόντιους, που ήρθε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της Κατοχής στην Ελλάδα, λειτουργώντας στη χώρα μας ως οικονομικός γκαουλάιτερ, είναι εκείνος που, αφού μελέτησε σχολαστικά τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας, οργάνωσε τη λεηλασία της μέχρι τελευταίας ικμάδας της. Κατά μεγάλο μέρος σ’ εκείνον οφείλεται και η μεγάλη πείνα που έζησε ο ελληνικός λαός.

    Ως ιστορική λεπτομέρεια θα αναφέρω ότι ο Κλόντιους, που προς τα τέλη του πολέμου είχε χαρακτηρισθεί από τους Συμμάχους ως εγκληματίας πολέμου, συνελήφθη από τα ρωσικά στρατεύματα στη Ρουμανία και όλως απροόπτως μεταστράφηκε από τον ναζισμό στον κομμουνισμό. Ως έμπιστος του Στάλιν πλέον στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια εμφανίστηκε στο Βελιγράδι επικεφαλής σοβιετικής οικονομικής αποστολής, έχοντας ως κύριο μέλημά του μεταξύ άλλων τη χρηματοδότηση του …Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας!


    ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_68.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή