Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Π.Καμμένος: «Αυτά είναι τα πεπραγμένα του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο»


Στοιχεία για τα πεπραγμένα της Nατοϊκής δύναμης στο Αιγαίο έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος απαντώντας σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου 'Αμυνας αφίχθησαν 517 λέμβοι οι οποίες υπολογίζεται ότι μετέφεραν συνολικά 25.871 πρόσφυγες και μετανάστες. Ακόμη, στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου τα συμμαχικά πλοία εντόπισαν 30 λέμβους εκ των οποίων οι 20 αφίχθησαν στα ελληνικά νησιά.

Ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε επίσης αναφορά της Συμμαχίας, σύμφωνα με την οποία, από την έναρξη της δραστηριότητας και των περιπολιών των πλοίων του ΝΑΤΟ στις περιοχές της Λέσβου (από 8 Μαρτίου 2016) και της Χίου (από 21 Μαρτίου 2016) έχει καταγραφεί η άφιξή στην Ελλάδα 58 λέμβων με μετανάστες από τις οποίες οι 18 εντοπίστηκαν αρχικά από σκάφη της συμμαχικής δύναμης. Αντίστοιχα στην Τουρκία επέστρεψαν 35 λέμβοι από τις οποίες, οι 11 μετά από αρχική αναφορά των Συμμαχικών πλοίων.

Την περίοδο από τις 9 Μαρτίου και έως τις 18 Απριλίου οι ελληνικές αρχές έχουν ειδοποιηθεί 26 φορές από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, οι Τουρκικές 37 και η Frontex εννέα.

Ο υπουργός 'Αμυνας επισημαίνει επίσης, ότι ο ρόλος της Νατοϊκής Δύναμης είναι αποτρεπτικός και επικουρικός με τις δυνάμεις της Frontex οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Πηγή

1 σχόλιο: