Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Eικόνες πολέμου στον Βόσπορο: Ρώσοι πεζοναύτες ετοιμάζονται να βάλλουν κατά τουρκικών σκαφών!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Νέους κανόνες εμπλοκής με έναρξη πυρών κατά οποιουδήποτε τουρκικού σκάφους της Ακτοφυλακής ή του τουρκικού Ναυτικού επιχειρήσει να παρεμποδίσει την διέλευση τους από τα Στενά, εφαρμόζουν τα πληρώματα των ρωσικών πολεμικών πλοίων.

Δύο ημέρες μετά την διελευση του από τα Στενά του ρωσικού αποβατικού Minsk κλάσης Ροπούσκα του οποίου οι άνδρες στέκονταν οπλισμένοι πάνω στο κατάστρωμα απέναντι στην τουρκική Ακτοφυλακή να οι νέοι κανόνες εμπλοκής που εφάρμοσε το πλήρωμα του ρωσικού αποβατικού πλοίου το Caesar Kunikov (BDK-64) (Russian: «Цезарь Куников» (БДК-64)) και αυτό κλάσης Ropucha-I) ήταν ακόμα πιο σκληροί: Πέρασε και αυτό τα Στενά μόνο που τώρα το πλήρωμά του περίμενε πρυνηδόν στην πλώρη του πλοίου με το δάχτυλο στην σκανδάλη όπως φαίνεται στις σχετικές φωτό!
εια
Ο βασικός λόγος της όλη ενέργειας είναι για να καταδείξει η Μόσχα στην Αγκυρα με τον ποιο σαφή τρόπο ότι τα Στενά ΔΕΝ ανήκουν στην τουρκική επικράτεια, αλλά διέπονται από ειδικό καθεστώς και η Ρωσία ως εγγυήτρια αυτού του ειδικού καθεστώτος μπορεί και να έχει διαφορετικές αντιλήψεις σε ότι αφορά τους κανόνες ναυσιπλοΐας από αυτές που έχει η Αγκυρα.

Σημειώνεται ότι είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες (από τα Στενά του Βοσπόρου πέρασε πριν έξι ημέρες το ρωσικό αποβατικό Saratov το οποίο μετέφερε εφόδια για τις ρωσικές δυνάμεις στην Συρία και ακολούθησε πριν δύο ημέρες και το αποβατικό Minsk κλάσης Ροπούσκα) ενώ ειναι μια διαδικασία που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 λίγο πριν τα Χριστούγεννα όταν και το pronews.gr δημοσιοποίησε την φωτογραφία με τον Ρώσο πεζοναύτη του ρωσικού αποβατικού πλοίου "Caesar Kunikov", που απεικονίζεται να είναι στην γέφυρα του πλοίου σε ετοιμότητα για βολή φορητού αντιαεροπορικού πυραύλου SA-16 (9K32 Strela-2) ενώ το πλοίο διερχόνταν τα Στενά. 

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δέν είναι ό Πούτιν τσιπροκαμμένα τουρκοδουλάκια τουρκομογγολάκια μου. Εδώ στήν κατεχόμενη Ελλάδα κάνετε κρουαζιέρες στό Αιγαίο. Μέχρι τήν Αττική έχετε φτάσει ανενόχλητοι από τούς τουρκόδουλους συριζοπασοκονουδούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή