Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

To ρωσικό ναυτικό διαθέτει 100 πολεμικά πλοία σε ετοιμότητα – Η Αρκτική το επόμενο πεδίο αντιπαράθεσης με τις ΗΠΑ


Tο ρωσικό ναυτικό έχει ενισχύσει τον στόλο του που ανέρχεται σε 100 περίπου πολεμικά πλοία και άλλα θαλάσσια σκάφη στην Αρκτική και άλλες θάλασσες, σύμφωνα με τον Ναύαρχο Vladimir Korolev.

«Η αξεπέραστη αύξηση της συγκέντρωσης των δυνάμεών μας στην Αρκτική και άλλες θάλασσες είναι το αποτέλεσμα της πιο σχολαστικής προσπάθειας που έχει καταγραφεί στην σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας.

Σήμερα ο στόλος μας διαθέτει τουλάχιστον 100 πολεμικά πλοία και άλλα σκάφη», δήλωσε ο Korolev.


Στις 18 Απριλίου, ο Korolev ανακοίνωσε την αύξηση του ρωσικού στόλου κατά 50 τουλάχιστον πολεμικά πλοία, που προβλέπεται να πραγματοποιηθεί κατά τα έτη 2016 με 2018.

«Όλος ο πλανήτης έχει γίνει μάρτυρας της στρατιωτικής ισχύος της αεροπορίας μας, του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και του Στόλου της Κασπίας, δυνάμεων που επέφεραν σημαντικά χτυπήματα στον ISIS αλλά και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Κάτι τέτοιο έγινε δυνατό λόγω της επίπονης στρατιωτικής εκπαίδευσης και του υψηλής ποιότητας εκσυγχρονισμού και τεχνικής αναβάθμισης του ρωσικού στρατού και του ρωσικού ναυτικού», συμπλήρωσε ο Korolev, ενώ πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια, η Ρωσία έχει εγκρίνει την κατασκευή των υποβρυχίων βαλλιστικών πυραύλων Vladimir Monomakh και Alexander Nevsky, του Novorossiysk, κλάσης Varshavyanka, των υποβρυχίων Rostov-on-Don και Stary Oskol καθώς και πυραυλακάτων μικρού μεγέθους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου