Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Ρωσικό υποβρύχιο άρχισε υποθαλάσσιες εκτοξεύσεις σε χερσαίους στόχους


Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο ξεκίνησε υποθαλάσσιες εκτοξεύσεις πυραύλων σε μια επίδειξη στρατιωτικής δύναμης στην Αρκτική Θάλασσα.



Το υποβρύχιο «Σεβεροντβίνσκ» εκτόξευσε πυραύλους ‘Καλίμπρ’ σε στόχους στη ξηρά στην περιοχή Αρχάγγελσκ κατά τη διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων.



Όπως αναφέρθηκε ο στόχος χτυπήθηκε με «υψηλή ακρίβεια».


 Σύμφωνα με το δημοσίευμα του  blitz.bu που επικαλείται  την εφημερίδα ‘Mirror’, Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι  «Ομάδα του ναυτικού που εκτελούσε ασκήσεις εκτοξεύσεων πυραύλων  είχε μεγάλη επιτυχία».


Η επίδειξη της δύναμης μπορεί να ερμηνευθεί ως αντίδραση του ρωσικού στρατού μετά τα επεισόδια με τα ρωσικά αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από τα αμερικανικά πλοία και την αναχαίτιση αεροσκαφών επιτήρησης, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/05/blog-post_1.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου