Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Η Τουρκία δεν μπορεί να νικήσει τους Κούρδους


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, προέβη σε μια σκληρή κριτική στην πολιτική του Ερντογάν, του προέδρου της Τουρκίας.


Ο Σουλτς δήλωσε ότι η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει τους Κούρδους με τις στρατιωτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ‘Firatê , που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας Die Welt, ο Σούλτς δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ερντογάν, δεν πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τη δημοκρατία στη χώρα του.
« Η Τουρκία δεν κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση για την ανάπτυξη της δημοκρατικής πολιτικής αρένας».

Υπό την προεδρία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχει περιορισθεί η  ελευθερία των δημοσιογράφων, των καλλιτεχνών και των αντιφρονούντων, εξέθεσε σε πιέσεις τους Κούρδους και ξανάρχισε πάλι τη σύγκρουση, είπε.

«Η Τουρκία δεν μπορεί να κερδίσει αυτή τη σύγκρουση στρατιωτικά», δήλωσε ο Σουλτς, «αυτή η σύγκρουση πρέπει να επιλυθεί με ειρηνικά μέσα», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του ΕΚ, δήλωσε ότι η συνεργασία της ΕΕ και της Τουρκίας, σχετικά με την κρίση των προσφύγων, είναι απαραίτητη.

http://www.echedoros-a.gr/2016/04/blog-post_195.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου