Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Π.Λαφαζάνης: Προτεραιότητά τους το ευρώ και όχι η επιβίωση του λαού


«Τυφλή ευρω-πληξία» καταλογίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ τους χαρακτηρίζει «μνημονιακά συνεταιράκια με τον Αλ. Τσίπρα», τον οποίο επίσης κατηγορεί γιατί «στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, είναι έτοιμος να υπογράψει ένα επιπλέον μνημονιακό πακέτο εξόντωσης του λαού και χαριστικής βολής στον τόπο».

«Είναι τόση και τέτοια η δογματική και τυφλή ευρω-πληξία του Κυρ. Μητσοτάκη και του συμπλέοντος “Ποταμιού”, ώστε ακόμα και μια αυτονόητη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα, να τους προκαλεί φρίκη, πανικό και εφιάλτες, παρ' ότι γνωρίζουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αμετάθετα προσηλωμένος στο ευρώ», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μόνη λύση είναι «η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή, η έξοδος από την ευρωζώνη, η διαγραφή του δημόσιου χρέους, η γενναία σεισάχθεια και ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών, η εθνικοποίηση των τραπεζών και ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου