Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Και οι αγρότες στην Αθήνα για την ψήφιση του ασφαλιστικού


Κάλεσμα στους αγρότες να συμμετάσχουν στο «παναγροτικό – παλλαϊκό συλλαλητήριο» στην Αθήνα, το Σάββατο 7 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια, απηύθυνε η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Σε ανακοίνωσή της, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αναφέρει ότι «συστήνουμε το δικό μας “αγροτικό μετερίζι”  μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας».

Οι αγρότες αναφέρουν ότι ενώνονται για δεύτερη με «τα αδέλφια μας, τους εργατοϋπαλλήλους και τον λαό της Αθήνας», ενώ κάνουν λόγο για μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ «που σαν τον εγκληματία αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου