Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Αισιόδοξος ο Δ.Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): «Δεν θα ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας»


«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας», διεμήνυσε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας. 

«Την τελευταία στιγμή έχει μπει ένα θέμα που αφορά την ψήφιση, κατά τη βούληση του ΔΝΤ, προληπτικών μέτρων... Εμείς δεν μπορούμε να ψηφίσουμε τέτοια μέτρα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε άλλα μέτρα λιτότητας», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Βέττας. 

Ο βουλευτής διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση αντιπρότεινε στους δανειστές τον «κόφτη» με στόχο την εξεύρεση συμβιβαστικής λύσης.

«Κάθε τρίμηνο που θα βγαίνουν τα αποτελέσματα της Eurostat, τότε, αν υπάρχει απόκλιση από τα μέτρα τα οποία θα έχουν ψηφιστεί, θα επεμβαίνει ένας μηχανισμός με εντολή του υπουργού Οικονομικών και θα πάμε σε περικοπή δαπανών. Θα δούμε ποιών. Ακόμα δεν έχει συζητηθεί αυτό το κομμάτι», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι το ΔΝΤ θέλει περικοπές δαπανών (συντάξεις, μισθοί δημοσίου) και καμία ανάμειξη του υπουργού Οικονομικών σε όποιες περικοπές θα γίνουν, ενδεχόμενο στο οποίο αντιδρά η Αθήνα. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου