Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Σουηδία: Νέο κρούσμα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μετανάστες


Για μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου από μετανάστες που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη γράφουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ. Το νέο αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε σε ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Βέρμλαντ της Σουηδίας, η οποία δέχθηκε το 2015 περισσότερους από 163.000 μετανάστες και πρόσφυγες.

Σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail», η οποία επικαλείται την σουηδική εφημερίδα «The Local», πέντε αιτούντες άσυλο, συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι κακοποίησαν σεξουαλικά έναν έφηβο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός -ηλικίας από 15 έως 18 ετών- ζούσε μαζί με τους πέντε άντρες σε ένα οίκημα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Ωστόσο, εκείνοι εκμεταλλεύτηκαν την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο έφηβος και του επιτέθηκαν, σε μια προσπάθεια να τον βιάσουν.

Οι δράστες παραμένουν υπό κράτηση και η Αστυνομία της Σουηδίας συνεχίζει τις έρευνες και τις ανακρίσεις για την υπόθεση, προκειμένου να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά άλλα παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί σε κέντρα φιλοξενίας στη Σουηδία, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ τους τελευταίους μήνες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου