Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

"Σαλτάρησε" ο μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου: Νομίζει ότι είναι στο... Χαλέπι και ζητά "περισσότερη αυτονομία!"


Ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν, πακιστανικής καταγωγής και μουσουλμάνος νομίζει ότι προφανώς είναι σε καμιά περιοχή της Συρίας ή του Αφγανιστάν και λέει (στα σοβαρά) ότι "το Λονδίνο πρέπει να προχωρήσει άμεσα προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη αυτονομία από την Βρετανία  για να καθορίσει το μέλλον του".

“Το Λονδίνο πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει το μέλλον του μόνο του από εδώ και πέρα”, σημείωσε ο Χαν και πρόσθεσε: “Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε γρήγορα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτού δώσουμε περισσότερο έλεγχο στο Λονδίνο – πρέπει να γίνει τώρα”.

“Η ταχύτητα της εξόδου από την Ε.Ε. φαίνεται ότι θα αποφασιστεί στις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο και όχι στο Λονδίνο”, σημείωσε και τόνισε πως “η Βρετανία πρέπει να παραμείνει τμήμα της ευρωπαϊκής ελεύθερης αγοράς”.

“Η παραμονή στην ελεύθερη αγορά πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα στη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε.”, είπε και κατέληξε: “Εκ μέρους όλων των Λονδρέζων απαιτώ περισσότερη αυτονομία για την πρωτεύουσα, αμέσως τώρα”.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου