Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Επιστολή Δασκάλου δημοτικού σχολείου που εκθέτει τις συμπεριφορές των γονέων!


Μια χρόνια παθογένεια του οικογενειακού περιβάλλοντος έρχεται να στηλιτεύσει με επιστολή του προς τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου της Ευαγγελίστριας ο δάσκαλος πληροφορικής Γ. Κουτλής.

Όπως αναφέρει απευθυνόμενος στους γονείς: «η βαθμολογία στο μάθημα ΤΠΕ που διδάσκω δεν είναι αυτή που προέκυψε από τη γραπτή και προφορική αξιολόγηση των παιδιών, καθώς και τη συμπεριφορά των μαθητών, όπως προβλέπεται. Αλλά είναι «φουσκωμένη» κατόπιν δικών σας πιέσεων σε όλα τα επίπεδα».

«Δεν πιστεύω ότι το μέλλουν του παιδιού κρίνεται από ένα βαθμό τριμήνου Δημοτικού», αναφέρει ο κ. Κουτλής και συνεχίζει: «Καλύτερα κατά την άποψή μου να «βγούνε από τη γυάλα» τώρα που είναι μικροί, παρά να βιώσουν για πρώτη φορά την αποτυχία όταν θα είναι μεγάλοι και να πηδάνε π.χ. από τα μπαλκόνια επειδή δεν πέρασαν στις πανελλήνιες.»


«Ήμαστε ενήμεροι»

Γνώση για την επιστολή του δασκάλου πληροφορικής δήλωσε και η ίδια η διευθύντρια του σχολείου Μαργαρίτα Μαρτάκη σημειώνοντας ωστόσο ότι δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις και από τις δύο πλευρές ενώ ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρ. Κελεπερτζής.

https://kadosanakyklosis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου