Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ιταλία: Άγνωστοι έγραψαν «Αλλάχ Ακμπάρ» σε άγαλμα Αγίου


Στη βάση του αγάλματος του Αγίου Πετρωνίου βάνδαλοι έγραψαν με σπρέυ «Αλλάχ Ακμπάρ». Η αρχιεπισκοπή εξέδωσε δήλωση η οποία έχει ως εξής:

Η Αρχιεπισκοπή της Μπολόνια «καταδικάζει έντονα την πράξη εκείνων που έγραψαν την προκλητική επιγραφή στο βάθρο του αγάλματος του Αγίου Πετρωνίου, το θρησκευτικό και δημοτικό σύμβολο της πόλης μας. Το να χρησιμοποιείται το όνομα του Θεού για να προσβάλλονται άλλοι είναι βλασφημία.

Στις αρμόδιες αρχές εναπόκειται το έργο του εντοπισμού των υπευθύνων. Όλοι οι πολίτες καλούνται να μην μπουν στην λογική της σύγκρουσης και να επικρατήσει η λογική της συνεργασίας όλων των ανθρώπων και της ειρηνικής συνύπαρξης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου