Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Η κατάσταση στην γειτονική χώρα με την ασφυκτική ισλαμική πολιτική του Ερντογάν, μια πολιτική που έχει προκαλέσει λουτρό αίματος με τους Κούρδους και στις μεγάλες πόλεις με τις βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας, έχει προκαλέσει ένα εντυπωσιακό κύμα φυγής από επώνυμους Τούρκους προς το εξωτερικό.

Τελευταίο «κρούσμα» σε αυτό το κύμα φυγής είναι η διάσημη και με μεγάλη καριέρα Τουρκάλα ηθοποιός, Müjde Ar, η οποία όπως ανακοίνωσε στα τουρκικά ΜΜΕ αποφάσισε να εγκαταλείψει την Τουρκία και να ζήσει αλλού. 
Αλλά το εντυπωσιακό είναι πως η Τουρκάλα ηθοποιός αποφάσισε να εγκατασταθεί στην ελληνική νήσο Ρόδο και μάλιστα για τον λόγο αυτό αρνήθηκε μια τελευταία πρόταση που της έγινε να παίξει σε μια καινούργια ταινία. 
Ενδιαφέρων είναι να δούμε αν η απόφαση αυτή της Müjde Ar συνδέεται με την ύπαρξη στην Ρόδο μιας μικρής μουσουλμανικής μειονότητας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αντικείμενο πολιτικής ανθελληνικής εκμετάλλευσης από την Τουρκία. 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

www.nikosxeiladakis.gr
http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/06/blog-post_229.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου