Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΗΠΑ για Brexit: «Ο Β.Πούτιν πάντα κερδίζει έτσι δεν είναι;»


Ο πρώην Αμερικανός Πρέσβης στη Ρωσία, Michael McFaul, είπε ότι το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος αποτελεί μεγάλη νίκη για τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τον McFaul, o Β.Πούτιν δεν φέρνει ευθύνη για το αποτέλεσμα αλλά αποτελεί νίκη για τον ίδιο γιατί ταυτίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους του στην Ευρώπη.

«Σοκαρισμένος από τη ψήφο του Brexit! Oι χαμένοι, ΕΕ, ΗΒ, ΗΠΑ αυτοί που πιστεύουν σε μια ένωση ισχυρής ενωμένης δημοκρατικής Ευρώπης. Οι νικητές: Ο Β.Πούτιν» είπε ο McFaul.


Μάλιστα ο Michael McFaul συνεχάρη τον πρόεδρο της Ρωσίας, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Αναπληρωτή πρωθυπουργό Ν.Ρογκόζιν και τον επικεφαλής διεθνών σχέσεων της Δούμας, Α.Πουσκόφ.

Μετά τα συγχαρητήρια ο McFaul αναρωτήθηκε:

«Ο Β.Πούτιν πάντα κερδίζει έτσι δεν είναι;»

«Όχι πάντα αλλά είναι μια τεράστια νίκη για τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν» είπε ο McFaul.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου