Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ντέιβιντ Κάμερον: «Το Brexit είναι οριστικό - Δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Tις προσδοκίες των Βρυξελλών και του Βερολίνου για επανάληψη του δημοψηφίσματος με ερώτημα το Brexit (μέχρι να βγει το «σωστό» για τους νεοταξίτες-παγκοσμιοποιητές αποτέλεσμα, δηλαδή την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ) διέλυσε πριν λίγο ο Βρετανός πρωθυπουργός Ν.Κάμερον ο οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχουν πιθανότητες να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα»

Σημειώνεται ότι οι υποστηρικτές των Βρυξελλών και της Παγκοσμιοποίησης διενεργούν συλλογή υπογραφών για επανάληψη του δημοψηφίσματος, με πολλές χιλιάδες από αυτές να αποδεικνύεται ότι έχουν προέλθει από όλον τον πλανήτη. Μόνο από το Βατικανό των 800 διαμενόντων προήλθαν 39.000 υπογραφές.

Μετά την αποκάλυψη του Guardian για τις «μαϊμού» υπογραφές οι προσπάθειες των για επανάληψη του δημοψηφίσματος επλήγησαν καίρια εν τη γενέση τους

Υποτίθεται ότι οι υπερασπιστές του Bremain έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 3.000.000 υπογραφές, ο έλεγχος συνεχίζεται και αναμένονται και άλλα «μαργαριτάρια».

Μέχρι στιγμής έχουν ερευνηθεί 312.000 υπογραφές. Αλλες 19.500 περίπου ανήκουν σε ανηλίκους και περίπου 25.000 είναι από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης!

Η Επιτροπή Αναφορών του βρετανικού Κοινοβουλίου, προειδοποιεί ότι «παρακολουθεί  κάθε άλλη ύποπτη δραστηριότητα», επισημαίνοντας ότι συνιστά «νοθεία η προσθήκη υπογραφών που δεν προέρχονται από Βρετανούς πολίτες και κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η έρευνα έδειξε υπογράφοντες από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων της Ισλανδίας, των νησιών Κέιμαν και της Τυνησίας, τόνισε η πρόεδρος της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής Helen Jones, προειδοποιώντας ότι τέτοιου είδους παρατυπίες υπονομεύουν τη διαδικασία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Όλα αυτά συν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Βρετανών εν τέλει αποφάσισε την αποχώρηση από την ΕΕ οδήγησαν τον Ν.Καμερον στην απόφαση να παραδεχθεί την οριστική ήττα του φιλογερμανικού-φιλοευρωπαϊκού στρατοπέδου.

Οι υποστηρικτές του Brexit δεν βιάζονται να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν «τώρα είναι περίοδος διακοπών και οι πολίτες οργανώνουν τα ταξίδια τους».

Ο καθένας μπορεί να υπογράψει για την διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος, σημασία έχει η υπογραφή αυτή να έχει... έννομο συμφέρον και το κυριότερο να είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου