Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Ποπόσκι για Brexit: Χάσαμε έναν υποστηρικτή μας για ένταξη στην ΕΕ


Ο υπουργός Εξωτερικών της FYROM, Νίκολα Ποπόσκι , για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ότι η χώρα του έχει χάσει έναν σημαντικό υποστηρικτή για την ένταξη της στην ΕΕ.




«Για τα Βαλκάνια και ιδιαίτερα για τη χώρα μας, το Brexit σημαίνει την απώλεια ενός υποστηρικτή της διεύρυνσης της ΕΕ. Είναι προφανές ότι πρέπει να ακούμε τις παρατηρήσεις ατόμων που εκτιμούν ότι υπάρχουν δημοκρατικό έλλειμμα σε ορισμένες πολιτικές αποφάσεις της Ευρώπης», δήλωσε ο Ποπόσκι.

Πρόσθεσε  ότι τα Σκόπια θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους «να ενταχθούν στην πλουσιότερη κοινή αγορά του κόσμου και αυτό θα σημάνει τη δημιουργία καλύτερων ευκαιριών απασχόλησης και άνοδο του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας».

http://www.echedoros-a.gr/2016/06/brexit.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου