Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

20 επιχειρήσεις έτοιμες να επενδύσουν στην Βρετανία μετά το Brexit


Περίπου 20 νεοφυείς επιχειρήσεις του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού κλάδου έχουν επαναβεβαιώσει τα σχέδιά τους για συνολικές επενδύσεις ύψους έως 500 εκατ. λιρών στη Βρετανία, ανέφερε σήμερα η εταιρία συμβούλων PwC.

Αυτά τα επενδυτικά σχέδια θα είναι μια τόνωση για τον κλάδο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών της Βρετανίας, που έχει πληγεί από τις εικασίες για περικοπές θέσεων εργασίας και μετεγκατάσταση επιχειρήσεων στο εξωτερικό μετά την ψήφο της Βρετανίας υπέρ του Brexit.

Αυτά τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι ένα μίγμα βρετανικών, ευρωπαϊκών και μη ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και έχουν ήδη δεσμευθεί σε επενδύσεις 200 εκατ. λιρών, ανέφερε η PwC, με τα επιχειρηματικά τους σχέδια να προβλέπουν συνολικές επενδύσεις έως μισό δισεκ.λίρες.

Ο Στίβεν Μόρς, υψηλόβαθμο στέλεχος της PwC, δήλωσε ότι οι περίπου 20 πελάτες που επενδύουν στη Βρετανία δεν είναι μόνο απλές τράπεζες, ιδρύματα χορήγησης στεγαστικών δανείων και διαχειριστές κεφαλαίων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου