Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Παυλόπουλος : «Θα αγωνιστούμε για την δικαίωση της Κύπρου»


«Είκοσι χρόνια μετά, εδώ στην Προεδρία της Δημοκρατίας τιμούμε την ιερή μνήμη του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Και δεσμευόμαστε όλοι ότι θα αγωνιστούμε ως την τελική τους δικαίωση και την τιμωρία των δολοφόνων τους», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχτηκε αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού. Το παρών μάλιστα έδωσε και η κόρη του Τάσου Ισαάκ, Αναστασία.

«Στην ιερή μνήμη τους δεσμευόμαστε επίσης ότι θα αγωνιστούμε για την τελική δικαίωση της Κύπρου. Δηλαδή την επίλυση του Κυπριακού με βάση το Διεθνές και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Και καλούμε και την Διεθνή Κοινότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβουν αμέσως για να πάψει να υπάρχει αυτή η απαράδεκτη εκκρεμότητα και η παρουσία στρατού κατοχής στο μαρτυρικό νησί. Και πάλι σας ευχαριστώ που είσαστε εδώ και ιδίως η Αναστασία, η οποία είναι η ζωντανή μνήμη, που μας κρατάει όλους σε εγρήγορση»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου