Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Π.Λαφαζάνης: «Στην κυβέρνηση έχουν κάνει πολιτικό όραμα την καρέκλα»


Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την παραχώρηση του ΟΛΠ στην COSCO εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΑΦού χαρακτήρισε την παραχώρηση «κακούργημα» γιατί, όπως υποστήριξε «εδώ δεν είχαμε καν ξεπούλημα αλλά κάναμε δώρο στην COSCO 1 δισ. ευρώ» ο κ. Λαφαζάνης ξεσπάθωσε κατά του Θοδωρή Δρίτσα και των άλλων πρώην συντρόφων του.

«Υπάρχουν αριστεροί με τους οποιους δώσαμε μάχες στο δρόμο αλλά με έκπληξη βλέπω ότι έχουν κάνει όραμα και πολιτική επιλογη την καρέκλα. Ο,τι τους πουν θα το κάνουν για να μείνουν στην καρέκλα» είπε ο πρώην υπουργός υπογραμμίζοντας ότι «φτάσαμε στον εξευτελισμό να υπαγορεύουν με επιστολή οι Κινέζοι και οι βουλευτές να ψηφίζουν».

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 ο κ. Λαφαζάνης έκανε λογο για «κωλοτούμπα και προδοσία Τσίπρα» η οποία τον υποχρέωσε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι όποιος λέει «όχι» στα Μνημόνια πρέπει να είναι έτοιμος να κάνει και το επόμενο βήμα, αυτό της εξόδου από την Ευρωζώνη.

Όσον αφορά τέλος τον εκλογικό νόμο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κάνει παιχνίδι γιατί βλέπουν ότι καταποντίζονται».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου