Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Αλβανία: Στο χωριό Κολωνία του Αργυροκάστρου καταστράφηκαν ……17.550 δενδρύλλια κάνναβης


«Σε μυστική επιχείρηση της αστυνομίας για εντοπισμό και καταστροφή ναρκωτικών φυτών, εντοπίστηκε στην Κολωνία (Kolonjë) του Αργυροκάστρου έκταση στην οποία υπήρχαν 17.550 δενδρύλλια κάνναβης», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.


Η αστυνομία  ανακοίνωσε ότι τα δενδρύλλια είχαν φυτευθεί σε μια έκταση που βρίσκεται μέσα σε δασώδη περιοχή, περίπου 2 χιλιόμετρα από το χωριό Κίναμ- Ραντοβίσκε που συνορεύει με την Πρεμετή.



Τα δενδρύλλια κόπηκαν και κάηκαν.


Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχε η τοπική αστυνομία με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου Εσωτερικών,  που εντόπισε την περιοχή μετά από έρευνα αρκετών εβδομάδων, όπως σημειώνεται.

http://www.echedoros-a.gr/2016/08/blog-post_693.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου