Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Αμερικανός στρατηγός: «Το Ιράκ μπορεί να ανακτήσει τη Μοσούλη μέχρι το τέλος του 2016»


Την εκτίμηση ότι το Ιράκ μπορεί να ανακτήσει τη Μοσούλη, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, μέχρι το τέλος του 2016, έκανε ο επικεφαλής των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στην περιοχή.

Ο Αμερικανός στρατηγός Τζόζεφ Βότελ, δήλωσε την Τρίτη (30/8), ότι είναι εφικτό να επιτευχθεί ο στόχος που έθεσε ο πρωθυπουργός του Ιράκ, Χαιντέρ αλ Αμπαντί. Ο τελευταίος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας την αισιοδοξία του για την επιτυχή έκβαση του πολέμου εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας, η οποία έχει εγκαταστήσει τις βάσεις της στο Ιράκ και στη Συρία, βάφοντας με αίμα ολόκληρο τον κόσμο.

«Ο πρωθυπουργός του Ιράκ έχει θέσει ως στόχο την ανακατάληψη της Μοσούλης μέσα στο 2016. Πιστεύω ότι μπορούμε... να συναντήσουμε τις προσδοκίες του Αμπαντί, αν και ο ίδιος επιλέξει κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην ηγεσία του αραβικού κράτους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου