Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Προθεσμία μέχρι τις 31 Αυγούστου για τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ


Οι κληρωθέντες των Προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, του Εκδρομικού Προγράμματος και Δελτίων Θεάματος του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους μέχρι την Τετάρτη 31/8/2016.

Οι δικαιούχοι-κληρωθέντες των Προγραμμάτων Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού, πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους. Μέχρι τις 29/8/2016 θα μπορούν να εισέρχονται στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν, είτε οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προσέλευση τους στο τουριστικό κατάλυμα. Η διαδικασία είναι υποχρεωτική για την παραλαβή των δελτίων των εν λόγω προγραμμάτων από τα ΚΕΠ, στα οποία θα εμφανίζονται προεκτυπωμένα η επωνυμία και άλλα στοιχεία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο έκανε κράτηση ο δικαιούχος.

Με στόχο την απορρόφηση του συνόλου των Δελτίων και προκειμένου να επωφεληθεί όσο γίνεται μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων, που πραγματικά ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ, μετά την 31η Αυγούστου 2016 και ειδικότερα από 5/9/2016, τα αδιάθετα δελτία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και εκείνα που δεν παρελήφθησαν από τους κληρωθέντες δικαιούχους, θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους από τους δικαιούχους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα αντίστοιχα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου