Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Σ.Λαβρόφ: «Η στρατιωτική παρουσία της Τουρκίας στη Συρία δεν έχει τη συναίνεση της Δαμασκού»


Μόνον οι δυνάμεις της Ρωσίας και του Ιράν επιχειρούν στο έδαφος της Συρίας με τη συναίνεση των αρχών της χώρας, επισήμανε αργά χθες το βράδυ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μετά τις μαραθώνιες συνομιλίες του με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.

«Επί του πεδίου στη Συρία πολλές χώρες είναι παρούσες στρατιωτικά (...) με δυνάμεις που αναπτύχθηκαν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της συριακής ηγεσίας. Μόνο οι ρωσικές και οι ιρανικές δυνάμεις είναι παρούσες εκεί με τη συναίνεση της συριακής ηγεσίας», επέμεινε ο Λαβρόφ.

Την Τετάρτη στρατεύματα της Τουρκίας, με αεροπορική υποστήριξη των ΗΠΑ, άρχισαν μια επιχείρηση που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε ότι έχει στόχο την εξουδετέρωση της απειλής τόσο του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), όσο και των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου