Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Συνεργασία Κίνας και Συρίας με εκπαίδευση στον τομέα της ιατρικής και της περίθαλψης


Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του κινεζικού υπουργείου Άμυνας ο στρατός της χωράς θα εκπαιδεύσει στην Κίνα μέλη του συριακού στρατού στους τομείς της ιατρικής και της περίθαλψης.

"Έπειτα από διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο στρατών (...), αποφασίστηκε πως ο κινεζικός στρατός θα παράσχει επαγγελματική εκπαίδευση στον τομέα της ιατρικής και της περίθαλψης", δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου, ο Γου Τσιάν, στη διάρκεια μηνιαίας συνέντευξης Τύπου.

"Η εκπαίδευση θα γίνει στην Κίνα" και θα συμβάλει "στην ανακούφιση της ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει τη Συρία", υπογράμμισε ο Γου.

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί την επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στη Δαμασκό ο ναύαρχος Γκουάν Γιουφέι, ο κινέζος αξιωματικός που είναι υπεύθυνος για τη διεθνή στρατιωτική συνεργασία, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

"Από καιρό, η Κίνα και η Συρία αλληλοβοηθούνται", υπογράμμισε σήμερα ο Γου Τσιάν, σημειώνοντας πως πρόσφατα διανεμήθηκαν επίσης "ιατρικός εξοπλισμός και φάρμακα" στη Συρία.

"Η Κίνα τάσσεται σταθερά υπέρ μιας πολιτικής επίλυσης της συριακής σύγκρουσης και υποστηρίζαμε ανέκαθεν την ανεξαρτησία της Συρίας", πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου