Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Νοτιοανατολική Τουρκία: Συγκρούσεις του στρατού με αυτονομιστές του PKK


Σε στρατιωτική επιχείρηση του τουρκικού στρατού στην περιοχή Σεμντινλί του Χακάρι, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, ξέσπασαν συγκρούσεις με Κούρδους αυτονομιστές, οι οποίοι επιτέθηκαν με όλμους και αυτόματα όπλα.




Το τουρκικό πρακτορείο σημειώνει ότι τραυματίσθηκε ένας λοχίας και ένας στρατιώτης ενώ  συγκρούσεις που έγιναν νωρίτερα είχαν σκοτωθεί 10 αντάρτες του PKK.



“Στο Σεμντινλί του Χακάρι στην περιοχή Ντερετσίκ σε επιχείρηση του τουρκικού στρατού  έγινε σύγκρουση με τρομοκράτες του PKK και σε αυτήν σκοτώθηκαν 10 τρομοκράτες”, σημειώνει το δημοσίευμα.

http://www.echedoros-a.gr/2016/08/pkk_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου