Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Το ΥΠΕΣ της Γερμανίας αναφέρει διπλασιασμό των επιθέσεων κατά των μεταναστών το 2016


Η γερμανική αστυνομία κατέγραψε από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2016 διπλάσια κρούσματα επιθέσεων εναντίον αλλοδαπών, δηλαδή 507 περιπτώσεις περισσότερες από πέρυσι. 

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών τα οποία περιέχονται σε απάντηση σχετικής ερώτησης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων και δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό. 

Συνολικά καταγράφηκαν 1.800 περιπτώσεις επιθέσεων και σε αυτές συμπεριλαμβάνονται 78 εμπρησμοί και 7 ανθρωποκτονίες.

Σύμφωνα με την γερμανική αστυνομία, οι επιθέσεις γίνονται ολοένα και συχνότερα.

Παρά την αύξηση των κρουσμάτων βίας, οι γερμανικές αρχές έχουν χαρακτηρίσει «επικίνδυνους» μόνο 20 εξτρεμιστές, ενώ πανγερμανικά έχουν χαρακτηριστεί έτσι 520 ισλαμιστές. 

Αυτό είναι «απλώς ακατανόητο», δήλωσε η ειδικός για θέματα εσωτερικής πολιτικής των Πρασίνων Ιρένε Μίχαλιτς. «Υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα μεταξύ της πραγματικότητας των επιθέσεων και του αριθμού των κρουσμάτων στα οποία εστιάζει» η αστυνομία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου