Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο νέος υπουργός Πολέμου του ISIS ήταν πιστός του Σαντάμ


Ο νέος υπουργός πολέμου της τρομοκρατικής ομάδας του ‘ισλαμικού κράτους’, Γιασίν αλ Μουαντίντι,  ήταν πρώην ταξίαρχος της Δημοκρατικής Φρουράς κατά τις ημέρες της εξουσίας του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ, πριν από την εισβολή των Αμερικανών το 2003.

Ανήκε στις ειδικές δυνάμεις και ανέλαβε μια υψηλή θέση στην ηγεσία της Δημοκρατικής Φρουράς. Στις τάξεις του ‘ισλαμικού κράτους’ εντάχθηκε πριν από πέντε χρόνια.



Τις πληροφορίες αυτές δημοσιεύει ισραηλινό δημοσίευμα που σημειώνει:

 «οι ηγέτες του ‘ισλαμικού κράτους’ συναντήθηκαν στην επαρχία Ανμπάρ και επέλεξαν τον Γιασίν αλ Μουαντίντι με το παρατσούκλι « Αμπου Ταχά», ως υπουργό Πολέμου στην οργάνωση, μετά τη θάνατο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού του Αμπού Ομάρ Αλ Σισάνι».

http://www.echedoros-a.gr/2016/09/isis_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου