Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Απίστευτη δήλωση Π.Κουρουμπλή οn air για τον πρωθυπουργό: «Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος»


Δήλωση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και προβληματίζει για τον σκοπό, τον χρόνο και τα αίτια της είχαμε πριν λίγο καθώς ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε ευθέως ότι «Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος»!

Πραγματικά απίστευτη δήλωση που έγινε πριν από λίγη ώρα «ζωντανά» στον ΣΚΑΪ,από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αναφερόμενος στην κόντρα της κυβέρνησης με την εκκλησία, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αισθάνθηκε την ανάγκη να αιτιολογήσει τον πρωθυπουργό κάπως περίεργα είναι η αλήθεια.

Με τον πόλεμο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στην εκκλησία, η δήλωση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αλλά δεν πείθει ούτε αποτελεί δικαιολογία για τις κινήσεις του Υπουργού Παιδείας.

Παρεξήγηση χαρακτήρισε και τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για την κατάργηση των θρησκευτικών από τα σχολεία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου