Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αμερικανοί και Γερμανοί και Τούρκοι απαιτούν no fly Zone για τα ρωσικά και συριακά αεροσκάφη στην Συρία;


Πραγματικά σε τεντωμένο σκοινί ευρίσκεται η αποκαλούμενη μετά το 1945  «παγκόσμια ισορροπία» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία , και αυτό με ευθύνη καθαρά της Ουάσιγκτον, η οποία  «συμπεριφέρεται»  τουλάχιστον εριστικά και προκλητικά στην Μόσχα.

Κατά την διάρκεια  ακροάσεως από την  Γερουσία, ο Αμερικανός υπουργός άμυνας Άστον Κάρτερ  και ο ΑΓΕΕΔ  Ιωσήφ Ντάνφορν , ανήγγειλαν την  ιδέα της διακοπής πτήσεων των συριακών και ρωσικών  στρατιωτικών  αεροσκαφών στη Συρία, λόγω κινδύνου των αμάχων , ενώ δεν αναφέρουν τίποτα  για τις  πτήσεις του συνασπισμού.

Για τον λόγο αυτόν έχουν  αναθερμανθεί και οι σχέσεις των  ΗΠΑ με την Γερμανία,  με τους υπουργούς εξωτερικών να φέρονται να κάνουν «έκκληση» στη Ρωσία και την συριακή κυβέρνηση να σταματήσουν  αμέσως οι  πτήσεις πάνω από το συριακό εναέριο χώρο,  προκειμένου να σωθεί όπως λένε, από την  κατάρρευση η κατάπαυση του πυρός, αναφέρουν τουρκικά και ρωσικά δημοσιεύματα.

Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης, δήλωσε ότι  ο βομβαρδισμός του κομβόι του ΟΗΕ  στη Συρία,  έθεσε «βαθιές αμφιβολίες για το αν η Ρωσία και το καθεστώς Άσαντ μπορούν να εφαρμόσουν  τις υποχρεώσεις τους για  κατάπαυση του πυρός».

«Για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της διαδικασίας πρέπει να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και να διακόψουμε αμέσως τις πτήσεις όλων των αεροσκαφών που πετούν σε αυτούς βασικούς τομείς, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και να δοθεί  μια ευκαιρία για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με σκοπό αυτή να  ρέει ανεμπόδιστα», δήλωσε ο Κέρι.

Η Τουρκία έχει από καιρό υποστηρίξει  την ανάγκη για μια   «ασφαλή ζώνη» ζώνη κατά μήκος των συριακών συνόρων, με σκοπό την εκκαθάριση των μελών του  Ισλαμικού  Κράτους, αναφέρουν Τούρκοι αξιωματούχοι.

Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη εξέλιξη από τρεις χώρες της δύσης εναντίον της Ρωσίας και φυσικά της Συρίας , με σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα στο έδαφος εις βάρος του συριακού στρατού.

Η στάση των ΗΠΑ ειδικά το τελευταίο διάστημα, χωρίς καμία περιστροφή αποδεικνύει ότι το συριακό έδαφος θα είναι το έδαφος που όπως έχει προφητευθεί εδώ και εκαντοντάδες χρόνια,  θα ξεκινήσει ο Αρμαγεδώνας που θα προκαλέσει ανείπωτη τραγωδία σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου